Over mij en contact

Ik ben Rie-jetske, getrouwd met Erik en moeder van zoon Ayse. Wij wonen sinds een aantal jaren in Beijum, Groningen. Na mijn opleiding aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch (theater en zang) heb ik veel ervaring opgedaan in lesgeven en heb ik met eigen voorstellingen getourd langs diverse theaters.

De afgelopen 15 jaar heb ik ontzettend veel geleerd als muziek- en zangdocent. Ik laat me regelmatig bijscholen en volg de ontwikkelingen rondom zangtechniek op de voet. Als vakdocent Muziek ben ik momenteel werkzaam bij de Sint-Franciscusschool in Groningen en als zangdocent werk ik voor Zangles Groningen.

In 2023 ben ik gestart met de opleiding Docent Muziek op Schoot. Mijn zoontje was toen 1 jaar en ik wilde graag meer muziek met hem maken. Het afgelopen jaar heb ik hier veel over geleerd en ben ik op meerdere plekken gestart met ouder-kind groepen en op Kinderdagverblijven. In mei 2024 ben ik geslaagd voor de opleiding.

Voor mij brengen de muzieklessen alles samen waar ik blij van word: zingen, dansen, spelen op instrumenten en mijn passie voor muziek aan ouders en kinderen overbrengen. Ook haal ik veel plezier uit de kinderconcerten die ik organiseer. Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen te inspireren met en door muziek.

Contact

Wil je me een berichtje sturen? Dat kan via info@rie-jetske.nl

Volg me ook op Instagram! @riejetskemuziek